— Fesztiváltól az esküvőig —
VINTAGE ÉS MEDITERRÁN HANGULATÚ ESKÜVŐK A SZABADBAN
Az esküvői trendek között megfigyelhető hogy egyre többen keresik az alternatív helyszíneket. Okait és ennek előnyeit hosszasan lehetne sorolni.
Egy esküvő lebonyolítása azonban a legtöbb truck esetében komoly problémákba ütközik.
A hagyományos guruló konyhák megjelenésükben nehezen beilleszthetők az esküvői eleganciába, a másik probléma hogy a truckok egyedi termékeikhez egyedi konyhatechnológia is párosul így ételkínálatuk rendszerint szűkös. Elmondható hogy ezek a vállalkozások egy adott termék árusításában érdekeltek, így nem készítenek (sok esetben nem is készíthetnek) ettől eltérő menüt. És egy hamburgeres lássuk be, ritkán felel meg önmagában esküvőre és ők maguk sem feltétlen érdekeltek benne. Természetesen a 3-7 napos fesztivál kihagyása miatt keletkezett bevételkieséssel is számol a kereskedő, így ez tovább lehetetleníti egy hagyományos truck lefoglalását.
Mi, a Gnocchi Furgon, a Robur, és a Vespresso csapata több food truckot összeállítva, ezen kívánunk változtatni a jövőben egy teljes körű catering megoldással. Ezért 2017-től létrehoztunk egy több eszközből álló bérelhető karavánt mely minden igényt lefed és igényes hátteret nyújt mind látványban, mind szolgáltatásban. Ez idáig Magyarországon abszolút egyedi a kezdeményezésünk, hiszen a karavánunkon kívül ritka a vintage, illetve a rusztikus mediterrán stílusú esküvőbe, rendezvényekbe beilleszthető food truck. Több egységből álló (étel, ital, zene, vendég szállítás..stb) járműparkunk, catering szolgáltatásunk és széles menüválasztékunk pedig végkép egyedül álló.
— FILOZÓFIÁNK —
Hiszünk benne hogy minőségi szolgáltatásunk egy kis rugalmassággal és kreativitással bárki számára elérhetővé válik, és megfizethető alternatívát nyújt a hagyományos éttermi és külső helyszínen megrendezett kitelepülésekkel szemben.

MINŐSÉGI ALAPANYAGOK
Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Miért?
Mert megkönnyíti a munkánkat, a megrendelő pénztárcáját viszont nem terheli számottevő mértékben.

FRISSEN SŰLT ÉTELEK
Konyhánk magas technológiai igényeknek is megfelel, így mi akár azt is megtehetjük, hogy az alapanyagok a helyszínen, adagonként süljenek pár perc alatt készre. Gyakran alkalmazunk sous vide, slow cooking technológiát, és BBQ húsokat füstölünk házi szmókerünkben.

KREATÍV KONYHA
Nincs tegnap készült "sültes tál" se rántott gombafejek se jércének becézett csirke. Vannak viszont izgalmas és néha bohém ötleteink melyek jól illeszkednek az esküvői menüsorba.